lauantai 20. lokakuuta 2012

Asioilla on tapana järjestyä

..ainakin jollain tavalla.

Päästiin siis Tikrun kanssa Hau:n pentuagiin. Pari viikkoa sitten oli katselmus ja ens viikolla alkaa sitten treenit. Tän jälkeen on vielä Pentu2-kurssi ja sitten onkin mahis päästä Hau:n jäseneksi ja kunnon treeneihin ja itsenäisestikkin treenaamaan. En usko, että tällä kurssilla vielä tehään mitään, mitä Tikru ei jo osaisi, mutta ainaki päästään edes jotain tekemään.

Acellakin käytiin agissa 13.10, kun oltiin Pieksämäellä käymässä. Oli kyllä ihan huippu treenit, Tikru oli tosi taitava ja osas mm. välistä vedon kahden putken välillä, mihin moni kolmosenki koira jäi junnaamaan. Näistäkin treeneistä on video, mutta en taaskaan ehtinyt ladata sitä Youtubeen Pieksämäellä ollessa, mutta toivottavasti sit ens kerralla ehdin ladata kaikki puuttuvat videot ja kuvat.

Tokoakin on treenattu, mutta se seuraaminen on edelleen iso mutta. Välillä sujuu tosi hyvin ja välillä taas on liian väljää. Kaikki muu onkin noin periaatteessa kunnossa. Häriötreeniä pitäs vaan saada ja sitten palkkaamattomuutta treenata lisää. Tää on kyl kaikista ärsyttävin vaihe, kun ei varsinaisesti oo mitään uutta opetettavaa, vaan kaikki pitää vaan kasata yhteen ja hioa yksityiskohtia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti