lauantai 24. marraskuuta 2012

Paljon kuvia ja valitusta

Tikru on ollut Pieksämäellä evakossa putkirempan takia nyt kolme viikkoa ja siitä on tullut siinä ajasssa täysi sika. Vetää kuin hinaaja, haukkuu, riehuu, ei tottele käskyjä jne. Ihan uskomatonta, miten voi koira muuttu niin lyhyessä ajassa noin paljon. Tänään Tikru pääs riehumaan Linkan kanssa, josta alla olevat kuvat. 

Illalla lähettiin myös hallille ajatuksena treenata vähän agia, kun on jäänyt niin monet agitreenitkin väliin sen himskatin putkirempan takia. Hallille mennessä ajattelin, että ajoitus oli täydellinen, kun tokokisat oli just loppunu. Koska porukkaa oli vielä palkintojenjasossa, ajattelin, että otetaan eka vähän tokoa ja sit kun muut on häipyneet niin rakennan jonkun pienen radan pätkän. No vähän ajan päästä tulikin pari tyyppiä sanomaan, että heille on halli varattu seuraavaks tunniks. No mentiin sitten pihalle ottaan hyppyä ja rengasta(hyppy meni hyvin ja rengas oli yhtä pelleilyä). Hallin varanneet oottivat sitten kolmatta tyyppiä, joten saatiin siinä välissä nopeesti treenata sit agia. Laitoin putken keskelle ja sen ympärille neljä hyppyä ympyrään. Meinas itku päästä, kun Tikru oli niin mahdoton sikapossu. Rimoja (jotka oli maks 35 cm) räiski miten sattuu, hypyistä ja putkesta meni välillä ohi, vaikka tasan oli suora näkymä esim. putkeen. Tikru ei keskittyny yhtään ja oli ihan pöllö. 

No, tästä on suunta vaan ylös päin. "Hieman" kyl harmittaa, kun menee ihan turhaan aikaa hukkaan tähän kurinpalautukseen...Kaiken lisäks Tikru on lihonu varmaan yli 3 kiloa viimesen kolmen viikon ajan :/

Edit: osa kuvista (8-16) Elsan ottamia. Ja näköjään pari kuvaa ei suostu näkymään oikein..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti