lauantai 4. helmikuuta 2012

Pöljä pentu

Tikrulla oli eilisen päivän maha vähän kuralla ja mietin mistä kummasta se on voinut sekaisin mennä, kun ei se ole syönyt mitään erikoista. No tänään selvis vastaus: Tikru oli syönyt puolikkaan puruluun kokonaisena ja oksensi sen sitten tänään. Hieman on ahne pentu...

Tällä viikolla on harjoiteltu kaikenlaista. Yksinolo on sujunut hyvin. Naapurien mukaan välillä on yksittäisiä haukahduksia kuulunut, mutta muuten on ollut ihan hiljaa. Olenkin pyrkinyt olemaan huomioimatta Tikrua vähän ennen ja jälkeen yksinolon varmuuden vuoksi. Lisäksi olen jättänyt radion päälle, jos se vaikka rauhottaisi vähän.

Kynsien leikkuu ei selvästikkään ole ihan lempipuuhaa, vaan koko ajan täytyy venkoilla ja tunkea nenä väliin. Tämän vuoksi ollaankin harjoiteltu kynsien leikkuuta lähes joka päivä. Muut hoitotoimenpiteet sujuu kuitenkin mallikkaasti.

Vähän ollaan myös perusasentoa ja istumista, maahanmenoa ja seisomistakin harjoiteltu leikin varjolla. Kätevää, kun on ahne ja leluista pitävä koira.

Kovasti on myös yritetty sosialistua muihin ihmisiin, koiriin ja ääniin. Kaikenlaiset ihmiset ovat kyllä käyneet sitä rapsuttelemassa, mutta leikkikaveriksi kelpaavia koiria ei ole löytynyt vielä. Tänään olis tarkoitus vielä katsoa, mitä Tikru tuumaa imurista. Muihin ääniin se ei toistaiseksi ole reagoinut juuri lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti