torstai 16. helmikuuta 2012

"What day is it?" "It's today", squaked Piglet. "My favorite day", said Pooh.

Hehee, lisää Nalle Puh- lainauksia, koska ne on vaan niin parhaita.

Viikonloppuna käytiin tosiaan Tikrun kanssa Pieksämäellä. Junamatka meni ihan ok, meitä vastapäätä istui lapsia, jotka mussutti ties kuinka kauan eväitään, joka hieman kävi pikkukoiran hermolle. Sen jälkeen rauhoittui kuitenkin hyvin, vaikka joutui olemaan tosi ahtaassa tilassa. Illalla sitten Tikru ja Teppo rallas kolme tuntia putkeen. Kumpikin oli aivan innoissaan ja Arttu koitti parhaansa mukaan väistellä.

Lauantaina mentiin sitten Acelle agilitaamaan Tepon kanssa, kun saatiin taas irtopaikka sinne. Ajattelin aluksi, että mitähän tästäkin tulee, kun ei oo Tepon kanssa päästy varmaan kuukauteen agilityyn, rata oli mutkikas ja hyvä kun ei myöhästytty. Käytiin rataa pitkään läpi ja harjoiteltiin ilman koiria varmaan kaikki mahdolliset ohjaustekniikat, ainakin linjaus, niisto, avovalssi, twist, valssi, sokkari, niistosokkari, saksalainen, viskivalssi...jne. Tässä vaiheessa olin varma, ettei tästä tuu mitään mun koordinaatiokyvyllä (tai siis sen puutteella). Rata meni kuitenkin ihan tosi kivasti, itseltä onnistui ohjauskuviot suht hyvin ja Tepolla säilyi vauhti hyvin radan mutkaisuudesta huolimatta.

Samalla testasin ekaa kertaa Tepon uutta lelua, joka on siis pallo, jonka päässä on vingun sisältävä "turkis"häntä. Lelu oli niin Tepon mieleen, että sitä ei oikein raaskinut edes mulle antaa takaisin. Hyvä ostos siis :D Tarkoitus oli ottaa myös Tikru mukaan tutustumaan paikkaan, mutta kiireessä se jäi, kun ei seuraneitiäkään löytynyt Tikrulle mukaan.

Sunnuntai ei tehty koirien kanssa muuta, kuin korvien putsaukset, kynsien leikkuut ja harjaukset. Helsinkiin palattiin vasta maanantaiaamuna. Sillä kertaa junamatka meni erittäin hyvin ja Tikru nukkui lähes koko matkan.

Tällä viikolla on Tikrun kanssa tehty aikalailla sitä samaa vanhaa. Tikrun mielestä hauskinta on ollut ruuan etsiminen latttialta ja lumikasojen päällä kiipeily. Semmoinen vielä mainittava, että tänään löytyi ensimmäinen asia, mitä Tikru huimapäää pelkäsi. Kuljettiin roska-auton ohi, jossa pauhas popit täysillä ja samaan aikaan viereisestä roskakatoksesta rymysi roskakuski jäteastioiden kanssa. Tikru pakitti hihnan mitän päähän, mutta ei se onneksi ihan paniikkiin mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti