torstai 9. helmikuuta 2012

Sehän näyttää ihan karhun pennulta!

Ainakin kaikkien naapurin mummeleiden mielestä. Tajusin sunnuntaina viidettä kertaa sanoessani, että Tikru on 9 viikkoa vanha, että eipäs olekkaan vaan jo 10 viikkoa! Ja tän viikon lopussa jo 11 viikkoa. Huh, miten nopeasti aika meneekään.
Viikonloppuna käytiin huvikseen matkustamassa vähän lähijunalla ja bussilla. Muuten on harjoiteltu niitä samoja juttuja kuin tähänki asti. Perus tokojuttuja, hihnakäytöstä, sisäsiisteyttä, hoitotoimenpiteitä, yksinoloa, erilaisia ääniä (mm. palohälytin, ei tosin tarkoituksella :D), leikkimistä ilman, että mun kädet saa samalla osumaa yms.

Huomenna olis tarkoitus suunnata Pieksämäelle Arttua ja Teppoa moikkaamaan. Lauantaina taitais olla agimöllit Varkaudessa (Teppo) ja jos hallilla ei oo mitään voitais käydä lauantaina tai sunnuntaina Tikrun kanssa vaikka tutustumassa putkeen.

Tästä tulikin mieleen, että Tepolla oli viime viikonloppuna joku poissaolokohtaus (epilepsia) ja sen lääkitystä nostettiin taas vähän. Toivottavasti nyt alkais olla lääkitys kohdillaan, ettei tarviis enää nostaa annostusta :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti