tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pieleen menneet tokotreenit x2

Eilen raahauduttiin jopa hallille asti tokoa treenaamaan Tikrun kanssa. Kun mentiin hallille siellä oli viel joku ryhmä treenaamassa, vaikka luulin et itsenäinen vuoro ois alkanu silloin. Kun ryhmä oli lopettelemassa mentiin rivin viereen ottamaan paikkamakuuta ja seuraamista. Paikkamakuu meni ihan ok. Perusasennot oli nyt just eikä melkein ja paikalla käännökset ja sivuaskeleetki meni ihan kivasti. Jotkut haluskin ottaa viel liikkeestä maahanmenoa ja mekin se tehtiin kun kerta siin rivin jatkeena oltiin. Kaipa sekin ihan hyvin meni näin jälkikäteen ajatellen, seuraaminen oli hyvää ja maahanmeno (helpotetusti) ok. Eipä sit oikeen muuta tehtykkään, kun olin ajatellut riehuttavani Tikrua pitkin kenttää mutta enpä viittinykkään, kun sinne jäi muitakin treenaamaan. Jotenki jäi silti nämäkin treenit ärsyttämään, vaikka eihän mikään mitä tehtiin edes mennyt pieleen. Kai se sitten oli se kun olin suunnitellut muuta ja sitten ei tehtykkään just niin kun olin suunnitellu.

Tänään sitten mentiin tuohon lähikentälle tokoa treenaan Elsan ja Sodan kanssa. Aluks otin lyhyen paikkamakuun joka meni ihan ok, vaikka Tikru oiskin ollu sitä mieltä että nyt on tultu leikkimään. Sen jälkeen oisin ottanu jääviä lelun kanssa, mutta eipä tuota possua jaksanu lelut kiinnostaa. Hetken päästä sitä koitin taas leikittää, mutta ei se nytkään juuri paremmin sujunut. Minä sain juosta hiki otsaa pitkin valuen ympäri kenttää ja Tikru pari kertaa innostui narupalloa vetämään, mutta sitten taas luovutti. Otin sitten pari vauhtiluoksetuloa namipalkalla, niin että Elsa piti Tikrua kiinni. Ihan kivasti Tikru kuumui. Ne jäävät jäi taas treenaamatta, kun namitkin loppu kesken. Ja ärstytti taas niiin paljon. En tiedä pitäskö suosiolla jättää se lelupalkka pois ja palkata namilla, kun se niiden perään on niin hulluna vai unohtaa kaiken muun treenaaminen ja pelkästään leikkiä sen kanssa. Varmaan jotain siltä väliltä. Ärsyttää vaan koko toko niin vietävästi, kun se on niin tylsää pilkunviilausta ettei pahemmasta väliä.

Äsken otin niitä jääviä sitten, kun löyty jostain jääkaapin uumenista makkaraa ja otin pari luoksariakin. Meni hyvin. Kaipa se tästä.....

1 kommentti:

  1. Mitä jos Tikru treenaa nameilla ja sitten ihan erillisinä leikki-treenejä? Siis että harjottelee vaan leikkimistä eikä mitään muuta? Semmosia tyyliin kotona ensin täysin passiivista oloa, sit just sen verran leikkiä että alkaa syttyä ja sit lopettaa kesken. Tai jotain?

    VastaaPoista