keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Super Tiikeri

Maanantai:

Vihdoin päästiin sinne Ace:lle pentuagiin. Treenit piti Tuija Rönkkö. Aluksi otettiin 1-3 ja kun se suju heti, koitettiin vielä jatkaa siitä valssilla putkeen. Arvateenkaan se ei sujunut, koska ei oo tehty mitään ohjauskuvioita, vaan pelkkää irtoomista. Jotenkin jäi aika plääh olo, Tikru ei ollut niin nopea kuin ennen (enkä silti ehtiny ajoissa tekee valssia) ja itekkin olin väsynyt helteestä. Sinänsä Tikru oli hienosti kuulolla, kun oli kuitenkin uusi paikka (tai no olihan Tikru kerran pentuna kattomassa Sodan agia), uusi alusta, uudet hajut ja toisella puolella hallia oli toinen ryhmä treenaamassa. Ihanaa kyllä kummiskin viimein päästä ohjattuihin treeneihin, kun jotenkin tuntuu välillä niin päämäärättömältä kun itestään on vaan sohellettu.


                                                                              Tosi hieno ratapiirros....
Tiistai:

Hakutreenit pt. 3

Keli oli aivan surkea, ei tuullut mistään. Tikrun vuorolla onneksi sitten jonkinlainen minimaalinen henkäys sentäs oli. Jo autosta ottaessa Tikru selvästi tajus missä ollaan ja mitä mennään tekemään. Piippas ja hyvä kun pysy nahoissaan. Otettiin siis 3 valmista ukkoa. Jo ekalle mennessä Tikru lähti hyvin etsimään hajua ilmasta liinassa kiertelemällä. Ehkä n. 10 metriä ennen se sai hajun, juoksi 5 metriä ja pysähtyi. Sitten ilmeisesti paikallisti hajun ja juoksi maalimiehelle. Maalimiehellä ei mörköillyt tai ollut lähtemässä pois vaan makas nätisti maassa.

Tokalle mentäessä Tikru lähti taas tekemään kiemuraa hakien hajua ilmasta. Laskin sen melkein heti irti ja hyvin löys taas maalimiehen.

Kolmas olikin vähän etempänä (ehkä 50m?, kaks ekaa ehkä 20-30m?), enkä minä tiennyt tarkkaan missä. Tikru sai taas tosi pian hajun ilmasta ja lähti juoksemaan maalimiehelle. Minä jo luulin, että Tikru meni ohi, mutta sieltä se löyty maalimiehen luota syömästä palkkojaan. Kun lähettiin metästä pois Tikru näki vielä kun piilomerkkiä lähettiin hakemaan pois, joten sille tais jäädä semmonen mielikuva, että joku jäi metsään piiloon. Tikru oli kyllä tosi pro ja hienosti osaa pieni auspai käyttää nenäänsä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti