sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hups

Kummasti menny melkein puol vuotta ilman blogin päivitystä.. Josko sitä nyt kesällä taas innostuis useammin kirjottelemaan, kun toivon mukaan on vähemmän kiirettä. Mutta niitä kuulumisia:

Tikrun kanssa on treenattu ahkerasti agia ja vähemmän ahkerasti tokoa. Keväällä käytiin kolmen kuukauden pituinen Oreniuksen pitämä agikurssi ja lisäksi on treenattu Hau:n penturyhmässä. Käytiin jopa yksissä mölleissä hyvin extempore noin kuukaus sitten. Tarkoitus oli tosiaan mennä vain tokomölleihin, mutta ilmotinkin sitten Tikrun myös agiin, kun radalla oli vaan semmosia esteitä, mitkä Tikru osaa. Tehtiin varmaan noin 10 hyllyä radan aikana, joten vielä on treenattavaa :D

Tokokisoissakin on käyty jopa kolme kertaa ja yksissä tokomölleissä. Mulla on tosi hieno logiikka, että jos aloluokan liikkeet kyllästyttää niin kannattaa vaan ilmottaa koira suoraan kisoihin, mitä sitä suotta treenaamaan..Paikkamakuussa Tikru ei kestä, jos vierestä lähtee koira juoksemaan ja mun tuurilla tietysti joka kokeessa on lähtenyt vieruskaveri lätkimään. Yksilöliikkeissä taas Tikru on ollut ihan kujalla. Syynä varmaankin mun jännitys ja liian vähäinen palkkaamattomuuden harjoittelu. Josko sitä nyt innostuis tokoakin treenaamaan niin uskaltas ehkä taas kisoihinkin mennä.

Näyttelyssäkin Tikru on käynyt pyörähtämässä tuloksena H. Tuomarina Elena Ruskovaara ja arvostelu oli seuraavanlainen: Vähän tottumaton. Rungoltaan solakka ja vielä litteä uros, jolla riittävä jykevyys raajoissa. Sopiva kaula. Takaosa saisi olla varma-asentoisempi. Tässä vaiheessa voimakas kallo-osa, joka pyöristyy selvästi. Ilmeikkäät korvat. Kapeat hontelot takaliikkeet häiritsevät. Liikkuu leveästi edestä ja vähän korkealla askeleella. Tarpeeksi vakaa ylälinja. Kohtuullinen askelpituus. Esitetään edukseen.

Terveystarkastusten kauan jännitetyt tuloksetkin tuli: lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja terveet simmut :) Kuvia tulee sitten seuraavassa päivityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti