tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tokon SM 2013Lauantaina oli tokon SM-joukkuekisa täällä Pieksämäellä ja me osallistuttiin Tikrun kanssa aussieyhdistyksen joukkueessa. Jo aamusta oli hirmuinen helle ja olen todella iloinen, että päästiin heti ysin jälkeen kehään. Kehään mennessä olo ei ollut lainkaan luottavainen, koska a) oli ihan tappavan kuuma, b) kisattiin numerolla 13, c) viime viikkojen treenit ei sujuneet lainkaan suunnitelmien mukaan ja d) jännitin aivan sairaasti, vaikka koitin tsempata itseni olemaan jännittämättä.

Tikru oli paikkamakuu kehään mennessä tosi levoton ja jouduin ihan kunnolla komentamaan Tikrua, kun se meinasi just ennen paikkamakuun alkua lähteä johonkin. Itse paikkamakuu sujui onneksi hyvin, vaikka Tikru vähän muualle vilkuilikin. Melkein heti paikkamakuusta mentiin toiseen kehään, missä oli hihnaseuruu, liikkeestä seisominen ja hyppy. Kolmanteenkin kehään mentiin lähes suoraan edellisestä. Siellä oli siis vielä irti  seuruu, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo.

Tikrun pisteet:

Luoksepäästävyys 9
Paikalla makaaminen 10
Hihnassa seuraaminen 7
Irti seuraaminen 7
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 9 1/2
Liikkeestä seisominen 0
Hyppy 9
Kokonaisvaikutus 7

yhteensä 154,5 pistettä eli 2-tulos.

Harmittaa, että se ykköstulos jäi saamatta, mutta ensimmäistä kertaa kisoissa Tikru oli samanlainen, kun treeneissä, mistä olen niin iloinen. Ennen paikkamakuuta ja seuruissa oli vähän pöllöilyä, minkä vuoksi kokonaisvaikutus vain 7, mutta  muuten Tikru teki juuri niinkuin osaa :) Tuomarit oli mukavia ja arvostelu oli mielestäni reilua. Meidän joukkue tuli sijalle 29. /70 eli ihan kivasi meni. Kaiken kaikkiaan jäi siis hyvä mieli näistä karkeloista ja nyt on jopa intoa treenata tokoa ja kerrankin hyvin selvä suunnitelma, mitä ja miten treenata!
Hönö <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti