sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pappakerhon kuulumisia


Arttu täytti huhtikuussa jo 12 vuotta! Se on ollut jo pitemmän aikaan ihan pihalla: silmät, kuulo eikä muisti oikein pelitä. Kolmansiatoista synttäreitä ei varmaan tule, mutta saa se vielä kesän pörheltää, kun tuntuu muuten eloonsa olevan tyytyväinen. Välillä on huonompia päiviä, millon se on kärttyisä ja välillä se on tooosi virkeä. Patteja sille on jo niin paljon, ettei laskussa ole pysytty, mutta muuten sillä ei mitään kremppoja ole ollut.

Vanha ja raihaninen, mutta silti suloinen, kuin nallekarhu.
Arttu matkii ruoksäiliön briardia :D

Arttu ja Tikruhan ei ikinä ole mitään ylimpiä ystäviä olleet, vaan kummatkin ovat aikalailla olleet ilmaa toisilleen. Eilen ja toissapäivänä ne kuitenkin rupesi leikkimään keskenään Artun aloitteesta :D Tikru oli ihan ihmeissään, mutta nätisti se paini Artun kanssa niin kauan, kun Artulla kunto kesti.

Teppokin voi oikein mainiosti, ei uskoisi, että reilun kuukauden päästä sillekkin tulee jo 8 vuotta mittariin. Oikeen hävettää, etten oo käyny sen kanssa kertaakaan kunnolla treenamassa, vaan kotona vaan on temppuja tehty ja lenkkeilty tietysti.


Aitko syödä ton luun? (Vanha kuva, siks Tikru noin pikkanen)Teppo kävi juhannuksen jälkeen eläinlääkärille epilääkityksen uusimisen yhteydessä verikokeissa. Siltä otettiin kaikki maksa yms. arvot ja kaikki oli onneksi kunnossa ja normaalit. Tepon elimistö siis kestää hyvin lääkitystä, vaikka on jo monta vuotta joutunut niitä syömään. Sillon, kun Tepolla todettiin epilepsia, niin meille sanottiin, ettei Teppo varmaan montaa vuotta kestä, mutta onneksi ainakin toistaiseksi on mennyt hyvin eikä kohtauksiakaan ole ollut.

Oli pakko laittaa viel Tikrustakin kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti