maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kilometripostaus

Taas tää blogin päivitys vähän unohtunut. Päivistä en muista enää tehtiinkö mitä minäkin päivänä, mutta suunnilleen seuraavasti..

Hiihtolomaviikon tiistaina käytiin aamulla agissa. Tepolla otin kujakeppejä (keppiraudat ihan kiinni) ja putkirallia.  Meni muistaakseni ihan ok, vaikka vähän laiska/väsy Teppo olikin.

Illalla Tikru pääs autoon mukaan Sodan paukkutreeniä kuuntelemaan. Tyytyväisenä oli luuta mussuttanut odotellessa. Laukaukset kuuluin noin 100 metrin päästä.

Keskiviikkona käytiin taas hallilla aamuagissa. Tikru teki putkea, tällä kertaa onnistui jo ohjaus kauempaakin putkeen. Lisäksi Tikru pääsi tutustumaan keinuun. Pari kertaa ylös-alas keinuttelua ja sitten keinun laskeminen hitaasti alas. Ei varmaan tarvitse sanoa, että meni aivan loistavasti.

Illalla sitten menttin Tepon kanssa agitreeneihin. Rata oli ihan peruskiva. Teppo oli vieläkin vähän hidas, mutta eipä se oo ihme kun Tikru oli sitä koko alkuviikon retuuttanu.

Myöhemmin illalla käytiin vielä testaamassa oikeasti mitä Tikru sanoo paukuista. Käveltiin tietä noin 100-150 metrin päähän Elsasta, kun tuli ensimmäinen pamaus. Tikru nosti korvia puoli milliä. Sitten toinen laukaus. Ei mitään reagtiota. Ei kyllä yllätä yhtään, kun ei tuo ole mihinkään muihinkaan ääniin muuten reagoinut kuin korvia nostamalla.

Torstaina kävin Tikrun kanssa rivitokossa ihmettelemässä. Aluksi oli ohituksia seuraten, joka  skipattiin, kun ei olla otettu kuin yksittäisiä seuraamisaskelia. Sitten paikallaoloa lyhyellä matkalla ja vapautus. Kolmantena oli maahanmenoa ja lopuksi katsekontaksiharjoitus, jossa laitettiin nami lautaselle ja koira sai syödä sen vasta, kun oli katsonut ohjaajaa silmiin. Kaikki oli helppoa, kun samoja juttuja oltiin tehty jo paljon aiemminkin. Häriökään ei tuntunut vaikuttavaan mitenkään.

Perjantain käytiin päivällä mökillä palentumassa koko koiralauman kanssa. Arttu nukkui sohvalla peittovuoren alla, Teppo rymys metsässä omilla teillään ja Tikru kulki mun mukana auttaen vesien/puiden kannossa ja saunan ja mökin lämmityksessä.

Lauantaina lähettiin Elsan ja Sodan mukaan Acelle Tikrun kanssa sosialisoitumaan. Aluksi Tikru haukkui vähän, mutta rauhottui sitten. Lopuksi se pääsi vielä Sodan kanssa rallaamaan. 
Sunnuntaina sitten palattiinkin takasin Helsinkiin. Junamatka meni tuttuun tapaan nukkuen.

Nyt onkin vaan lenkkeilty ja treenattu tokoa. Nouto alkaa jopa edistyäkkin vähän nyt kun aloin naksuttelemaan sitä. Tänään Tikru kävi taas rokotuksissa ja painoa oli nyt 13,1 kiloa. Säkä on varmaan noin 43 senttiä.

Ainiin, Tikrulla on ruvennut hampaat vaihtumaan. Kulma- ja poskihampaat taitaa olla ainoat, mitkä on vielä vaihtumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti