tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sosiaalistamista

Sunnuntaina lähdettiin Elsan, Sodan ja Linkan mukaan moikkaamaan Hermannia Virtasalmelle. Yllättävää kyllä Tikru tykkäsi Hermannista ja Hermanni Tikrusta aivan kamalasti ja ne leikki aivan innoissaan keskenään. Käytiin myös kävelemässä metsässä parin kilsan lenkki ja Tikrun maha joutui koetukselle, kun se sai kerjättyä herkkuja ihan urakalla. Vähän turhankin rankka päivä tuli pennulle, mutta koitin kompensoida sitä löysällä alkuviikolla.

Maanantaina käytiin aamusta Tepon ja Tikrun kanssa aamuagilityssa. Tepon kanssa otettiin kujakeppejä, jotka sujui tosi hyvin sekä lopuksi putkirallia. Tikrukin pääsi tutustumaan putkeen, joka olikin tuolle ihan helppo nakki. Aluksi putki oli lyhyenä ja suorana ja Elsa piti Tikrua kiinni kun kutsuin sitä putken toisella puolella. Se sujui hyvin, joten kokeilin vain tyrkätä sen itse putkeen ja sekin sujui hyvin. Kun alettiin kantaa putkia pois päätti Tikru mennä tutkimusmatkalle pitkään mutkaputkeen ja tuli ihan oikeasta päästä poiskin. Sen jälkeen se juoksi vielä kolmannenkin tumman ja pimeän mutkaputken. Varsin pätevä eläin :) Tämä oli siis eka kerta Tikrulle hallissa ja se oli oikein reippaana tutkimassa mikäs paikka tämä onkaan.

Illalla käytiin vielä katsomassa Tikrun kanssa tokoa hallilla ja mittasin sen virallisella säkämitalla. Sen mukaan tuo olisi tasan 40 senttiä nytten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti